Live Muziek

van jouw favoriete band!

Groese Sunday Sessions verzorgt een gezellige middag met live muziek! Reserveer een tafel om samen met een groepje vrienden van jouw favoriete band te genieten! Een tafel is inclusief één consumptie per persoon. Vanaf 15.00 uur zijn jullie welkom voor een biertje en een portie bitterballen, de band start om 16.00 uur. Er wordt ook een lekkere daghap aangeboden tijdens de Sunday Sessions.

Reserveer hier jouw tafel!

Programma

The Juke Joints

4 juli

De Zeeuwse bluesrockers en winaars van de 2012 en 2016 Dutch Blues Foundation zetten al bijna 40 (!!) jaar nationaal en internationale podia in vuur en vlam! Ze zorgen voor een fantastische sfeer en een heerlijke bluesmiddag!!

Dirty Piano's

11 juli

Entertainment,verzoekjes, gezelligheid met grappen en een knipoog.. Dit duo speelt muziek op verzoek. De meest uiteenlopende nummers worden gespeeld op geheel eigen wijze. Schrijf je verzoek op een bierviltje en wij spelen een selectie van de aangeboden nummers.

Gezelligheid gegarandeerd!!

Smoothy Rockers

18 juli

The Smoothy Rockers is een elektrisch/acoustische coverband uit Kruiningen. Ze spelen oa nummers van de Rolling Stones, Avici, The Monkees, Doobie Brothers en nog veel meer! Deze meezingers vertolken ze weer op een eigen orginele wijze met veel plezier!

Superfly

25 juli

Geweldige coverband met rauwe blues en klanken van echte classis rock! Dat beloofd een gezellige middag te worden!!

The New Page

22 augustus

Een Middelburgse akoestische rockband met Zeeuws Vlaamse roots. Bekende en verrassende covers, afgewisseld met eigen werk. Kortom, gegarandeerd gezelligheid!!

Porgy's Palls

29 augustus

Een Zeeuwse formatie bestaand uit een 4-tal ervaren, zoals ze zelf zeggen “fossiele” muzikanten die al redelijk wat sporen hebben verdiend. Het repertoire bestaat uit niet alledaagse oudere soul, blues, pop en funk covers dus voor de  muziekliefhebbende  oudere jongeren regelmatig een feest van herkenning.

Gino's “Elvis & More”

12 september

Muzikant Gino Buysrogge bracht de coronatijd door met The King! Hij nam een cd op met de muziek van Elvis Presley en zal deze op 1 december in de Groese Duintjes presenteren. Na alle Elvis songs, zullen we vrolijk verder gaan waar Gino al heel lang goed in is: nog meer sfeer met allemaal geweldige covers!

The Good, The Bad & Bart

26 september

Deze Zeeuws-Vlaamse akoestische coverband zijn alom bekend in de regio! Wie kent ze niet? Ze spelen geweldige covers van de jaren ’50 tot nu. Van de Everly Brothers en The Beatles tot Greenday, Jazon Mraz en Anouk!

Hans van der Werf

3 oktober

Een geweldige muzikant van alle markten thuis, maar ook zeker bekend van de vroegere, welbekende Ierse band The Old Firm!

2Nonchalant

17 oktober

We gaan vandaag genieten met deze echte Zeeuws-Vlaamse band! Een sfeervol akoestische band, met een bluegrass tintje. De nummers varieren van pop tot blues!

STUK

31 oktober

De zes-koppige coverband STUK speelt allerlei rock-blues-funk-soul-reggae, maar natuurlijk ook Hollandse hits! Een band met een rauw randje met uitsluitend afwisselende nummers zal je horen! Een enorme lading aan enthousiasme zal zeker niet ontbreken!

Gino's Live Music

14 november

Muzikant Gino Buysrogge is weer terug van weg geweest! Op deze gezellige zondagmiddag gaan we weer van zijn muziek genieten tijdens deze laatste Sunday Session. Het is mogelijk om verzoeknummertjes aan te vragen. Tot dan!

Reserveer jouw plekje!

Aangezien we vanwege huidige Corona maatregelen flink wat minder mensen dan voorheen kunnen verwelkomen in de Groese Duintjes, vragen we jullie om een tafel te reserveren. Neem je een tafel van 4, dan zitten hier ook 4 drankjes bij de prijs inbegrepen (pils, fris, wijn). Jullie zijn vanaf 15.00 uur welkom, om 16.00 uur zal de band starten. Ook bieden we elke Groese Sunday Sessions een lekkere daghap aan, je kan vooraf of op de dag zelf aangeven of hier interesse in is. Hopelijk tot snel! 

Reserveer hier jouw tafel!