Live Muziek

van jouw favoriete band!

Groese Sunday Sessions verzorgt elke 1e en 3e zondag van de maand een gezellige middag met live muziek! Reserveer een tafel om samen met een groepje vrienden van jouw favoriete band te genieten! Vanaf 15.00 uur zijn jullie welkom voor een biertje en een portie bitterballen, de band start om 16.00 uur. Er wordt ook een lekkere daghap aangeboden tijdens de Sunday Sessions.

Vanwege huidige corona maatregelen zijn we helaas genoodzaakt de Sunday Sessions te verzetten, zie hieronder de aangepaste data! Hopelijk tot snel!

Reserveer hier jouw tafel!

Extra optredens!

Vanwege het succes van de Groese Sunday Sessions zijn al meerdere shows uitverkocht. Mede vanwege het enthouisasme van onze gasten én de zangers hebben we daarom extra shows kunnen inboeken. Reserveer hieronder jouw tickets!

Hans van der Werf

Reserveer hier jouw tafel!

Gino's Elvis & More

Reserveer hier jouw tafel!

Programma

Dirty Piano's

18 oktober

Let op: verplaatst naar 11 juli 2021!

Entertainment,verzoekjes, gezelligheid met grappen en een knipoog.. Dit duo speelt muziek op verzoek. De meest uiteenlopende nummers worden gespeeld op geheel eigen wijze. Schrijf je verzoek op een bierviltje en wij spelen een selectie van de aangeboden nummers.

Gezelligheid gegarandeerd!!

Gino's “Elvis & More”

1 november

Let op: verplaatst naar 18 april 2021!

Muzikant Gino Buysrogge bracht de coronatijd door met The King! Hij nam een cd op met de muziek van Elvis Presley en zal deze op 1 december in de Groese Duintjes presenteren. Na alle Elvis songs, zullen we vrolijk verder gaan waar Gino al heel lang goed in is: nog meer sfeer met allemaal geweldige covers!

Porgy's Palls

15 November

Let op: verplaatst naar 2 mei 2021!

Een Zeeuwse formatie bestaand uit een 4-tal ervaren, zoals ze zelf zeggen “fossiele” muzikanten die al redelijk wat sporen hebben verdiend. Het repertoire bestaat uit niet alledaagse oudere soul, blues, pop en funk covers dus voor de  muziekliefhebbende  oudere jongeren regelmatig een feest van herkenning.

STUK

6 december

Let op: verplaatst naar 30 mei 2021!

De zes-koppige coverband STUK speelt allerlei rock-blues-funk-soul-reggae, maar natuurlijk ook Hollandse hits! Een band met een rauw randje met uitsluitend afwisselende nummers zal je horen! Een enorme lading aan enthousiasme zal zeker niet ontbreken!

De DJ Kerstmannen

20 December

Let op: dit optreden is geannuleerd!

Even iets anders dan anders… Op de arreslee komen ze naar de Groe toe en klappen hun DJ-Booth uit! Deze jaren ‘70/’80 DJ-Kerstmannen brengen een geweldige sfeer en zorgen voor een beregezellige middag!

Irish Pub Middag

27 december

Let op: verplaatst naar 6 juni 2021!

Buiten is het koud en guur… binnen warm en gezellig! En wat is er nou leuker dan er een gezellige Ierse middag van te maken? Daar kan Hans van der Werf natuurlijk niet aan ontbreken! Een geweldige muzikant van alle markten thuis, maar ook zeker bekend van de vroegere, welbekende Ierse band The Old Firm!

2 Nonchalante

3 Januari

Let op: verplaatst naar 9 mei 2021!

Een nieuw jaar: 2021 !! Daar hoort natuurlijk ook een nieuwjaarsborrel bij! We proosten op het nieuwe jaar met 2 Nonchalant! Een sfeervol akoestische band, met een bluegrass tintje. De nummers varieren van pop tot blues!

The Good, The Bad & Bart

17 Januari

Let op: verplaatst naar 20 juni 2021!

Deze Zeeuws-Vlaamse akoestische coverband zijn alom bekend in de regio! Wie kent ze niet? Ze spelen geweldige covers van de jaren ’50 tot nu. Van de Everly Brothers en The Beatles tot Greenday, Jazon Mraz en Anouk!

The Juke Joints

7 Februari

Let op: verplaatst naar 4 juli 2021!

De Zeeuwse bluesrockers en winaars van de 2012 en 2016 Dutch Blues Foundation zetten al bijna 40 (!!) jaar nationaal en internationale podia in vuur en vlam! Ze zorgen voor een fantastische sfeer en een heerlijke bluesmiddag!!

Smoothy Rockers

21 Februari

Let op: verplaatst naar 18 juli 2021!

The Smoothy Rockers is een elektrisch/acoustische coverband uit Kruiningen. Ze spelen oa nummers van de Rolling Stones, Avici, The Monkees, Doobie Brothers en nog veel meer! Deze meezingers vertolken ze weer op een eigen orginele wijze met veel plezier!

The New Page

7 Maart

Een Middelburgse akoestische rockband met Zeeuws Vlaamse roots. Bekende en verrassende covers, afgewisseld met eigen werk. Kortom, gegarandeerd gezelligheid!!

Superfly

21 Maart

Geweldige coverband met rauwe blues en klanken van echte classis rock! Dat beloofd een gezellige middag te worden!!

Reserveer jouw plekje!

Aangezien we vanwege huidige Corona maatregelen flink wat minder mensen dan voorheen kunnen verwelkomen in de Groese Duintjes, vragen we jullie om een tafel te reserveren. Neem je een tafel van 4, dan zitten hier ook 4 drankjes bij de prijs inbegrepen (pils, fris, wijn). Jullie zijn vanaf 15.00 uur welkom, om 16.00 uur zal de band starten. Ook bieden we elke Groese Sunday Sessions een lekkere daghap aan, in een mailing 1 week voordien kan je aangeven of hier interesse in is. Hopelijk tot snel! 

Reserveer hier jouw tafel!